Locatie ArienspleinAriensplein

De polikliniek Reumatologie Klinische Immunologie is gevestigd in de locatie aan het Ariënsplein.


Bezoekadres
Medisch Spectrum Twente
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede
053 487 20 00
Fax: 053 487 31 06


Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

1 minuut lopen: halte Kortenaerstraat
Stadsbus lijnen 4 en 5

4 minuten lopen: halte Van Heekplein
Stadsbus lijnen 1, 2, 3, 4, 5, 6
Streekbus lijnen 20, 59, 60, 61, 62, 73, 74

5 minuten lopen: halte MST Haaksbergerstraat
Stadsbus lijnen 1, 2, 4, 5
Streekbus lijnen 20, 59, 73, 74

6 minuten lopen: halte Station Enschede
Stadsbus lijnen 1, 2, 3, 4, 5, 6
Streekbus lijnen 20, 59, 60, 61, 62, 73, 74


Auto

Komend via de autosnelweg A1/RW 35 uit de richting Apeldoorn, Deventer, Hengelo.
U neemt de afslag Enschede/Enschede Zuid (afrit 25). Bij de verkeerslichten slaat u linksaf. Vervolgens passeert u weer drie verkeerslichten. Bij de rotonde slaat u rechtsaf (Haaksbergerstraat). Voor onze locatie Ariensplein passeert u de ingang van onze locatie Haaksbergerstraat en rijdt u door tot de rotonde, deze neemt u driekwart (Ripperdastraat). Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf, daarna de eerste straat linksaf en dan de tweede straat linksaf. Na de kruising ziet u het gebouw aan uw rechterzijde.
Komend via de Hengelosestraat, uit de richting Hengelo.
U rijdt onder de spoortunnel door en volgt de borden 'Centrum'. Onze locatie Ariënsplein ligt na circa 300 meter aan de rechterkant (3e straat rechts).

Komend uit de richting Oldenzaal, Losser.
Na binnenkomst van de bebouwde kom rijdt u rechtdoor. Na de 2e verkeerslichten slaat u rechtsaf. U rijdt dan op de Lasondersingel; deze gaat, na opnieuw verkeerslichten, over in de Boddenkampsingel. U rijdt rechtdoor tot aan de volgende verkeerslichten. Hier slaat u linksaf. U rijdt dan op de Hengelosestraat onder de spoortunnel door en volgt de borden 'Centrum'. Onze locatie Ariënsplein ligt na circa 300 meter aan de rechterkant (3e straat rechts).

Komend uit de richting Eibergen, Haaksbergen.
U rijdt steeds rechtdoor, richting Centrum tot aan de azuurblauwe loopbrug die de Haaksbergerstraat overspant. U rijdt onder de brug door en neemt de rotonde driekwart (Ripperdastraat). Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf, daarna de eerste straat linksaf en dan de tweede straat linksaf. Na de kruising ziet u het gebouw aan uw rechterzijde.


Gratis auto parkeren

Gratis parkeren kan op het P+R terrein.
Buslijnen 1, 59, 73, 74


Parkeergarage Haaksbergerstraat

U kunt ook parkeren in de parkeergarage aan de Haaksbergerstraat.

Bij het oprijden van het terrein of het inrijden van de garage krijgt u een kaart. Bij de uitgang van het ziekenhuisgebouw aan het Ariënsplein staat een automaat waar u deze parkeerkaart moet betalen, aan de Haaksbergerstraat staat de parkeerautomaat in de parkeergarage.

Het parkeertarief is € 0,40 per dertien minuten. Dit tarief geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Buiten deze tijden en op zon- en feestdagen kunt u onbeperkt parkeren voor € 1,50 per keer.

Als u langer dan 80 minuten in het ziekenhuis aanwezig bent, kunt u zich melden bij de receptie. Zij zorgen ervoor dat u dan niet meer dan € 2,50 hoeft te betalen.

Voor ophalers en brengers van patiënten geldt een vrije uitrijtijd van 20 minuten. De eerste 20 minuten parkeren zijn daarom gratis.