Locatie Haaksbergerstraat
HaaksbergerstraatDe locatie aan de Haaksbergerstraat is op de volgende manieren te bereiken

Bezoekadres
Medisch Spectrum Twente
Haaksbergerstraat 55
7513 ER Enschede
053 487 20 00


Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

1 minuut lopen: halte MST Haaksbergerstraat
Stadsbus lijnen 1, 2, 4, 5
Streekbus lijnen 20, 59, 73, 74

3 minuten lopen: halte Van Heekplein
Stadsbus lijnen 1, 2, 3, 4, 5, 6
Streekbus lijnen 20, 59, 60, 61, 62, 73, 74

10 minuten lopen: halte Station Enschede
Stadsbus lijnen 1, 2, 3, 4, 5, 6
Streekbus lijnen 20, 59, 60, 61, 62, 73, 74


Auto

Komend via de autosnelweg A1/RW 35 uit de richting Apeldoorn, Deventer, Hengelo.
U neemt de afslag Enschede/Enschede Zuid (afrit 25). Bij de verkeerslichten slaat u linksaf. Vervolgens passeert u weer drie verkeerslichten. Bij de rotonde slaat u rechtsaf (Haaksbergerstraat). Onze locatie Haaksbergerstraat ligt na circa 200 meter aan de rechterkant.

Komend via de Hengelosestraat, uit de richting Hengelo.
U rijdt onder de spoortunnel door en volgt de borden 'Centrum'. U rijdt door tot de rotonde, deze neemt u een kwart (richting Haaksbergen). Onze locatie Haaksbergerstraat ligt na ongeveer 75 meter aan de linkerkant.

Komend uit de richting Oldenzaal, Losser.
Na binnenkomst van de bebouwde kom rijdt u rechtdoor. Na de 2e verkeerslichten slaat u rechtsaf. U rijdt dan op de Lasondersingel; deze gaat, na opnieuw verkeerslichten, over in de Boddenkampsingel. U rijdt rechtdoor tot aan de volgende verkeerslichten. Hier slaat u linksaf. U rijdt dan op de Hengelosestraat onder de spoortunnel door en volgt de borden 'Centrum'. U rijdt door tot de rotonde, deze neemt u een kwart (richting Haaksbergen). Onze locatie Haaksbergerstaat ligt na ongeveer 75 meter aan de linkerkant.

Komend uit de richting Eibergen, Haaksbergen.
U rijdt steeds rechtdoor, richting Centrum tot aan de azuurblauwe loopbrug die de Haaksbergerstraat overspant. Onze locatie Haaksbergerstraat ligt vóór die brug rechts.


Gratis auto parkeren

Gratis parkeren op het P+R terrein.
Buslijnen 1, 73, 74


Parkeergarage Haaksbergerstraat

Bij het oprijden van het terrein of het inrijden van de garage krijgt u een kaart. Bij de uitgang van het ziekenhuisgebouw aan het Ariënsplein staat een automaat waar u deze parkeerkaart moet betalen, aan de Haaksbergerstraat staat de parkeerautomaat in de parkeergarage.

Het parkeertarief is € 0,40 per dertien minuten. Dit tarief geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Buiten deze tijden en op zon- en feestdagen kunt u onbeperkt parkeren voor € 1,50 per keer.

Als u langer dan 80 minuten in het ziekenhuis aanwezig bent, kunt u zich melden bij de receptie. Zij zorgen ervoor dat u dan niet meer dan € 2,50 hoeft te betalen.

Voor ophalers en brengers van patiënten geldt een vrije uitrijtijd van 20 minuten. De eerste 20 minuten parkeren zijn daarom gratis.