Patiënten voor patiëntenIn het MST kunnen wij veel voor u betekenen wat betreft uw behandeling. Toch zijn het vaak andere patiënten van wie u veel kunt leren over hoe u met reuma om kunt gaan. Vaak hebben andere praktische tips of trucs die veel kunnen helpen bij de dagelijkse handelingen.

Wij willen graag een verzameling aanleggen van alle goede tips die onze patiënten hebben, en die ze graag willen delen met anderen.

Hebt u dat perfecte keukenmes gevonden? Zit u bij een leuke beweeggroep die nog extra leden kan gebruiken? Heeft u een vakantiebestemming gevonden die prettig is voor minder validen?
Stuur het naar ons op, en wij zetten het op deze website op de pagina tips van patiënten, zodat iedereen het kan lezen.


U kunt uw tip volledig anoniem verzenden, u hoeft uw naam er niet onder te zetten.
Uw tip:
Anti Spam:8 - 3 =

Webdagboek

Twee van onze patiënten houden een webdagboek, een zogenaamd "blog" bij, hierin gunnen ze u een kijkje in hun wereld en beschrijven zij hoe ze omgaan met hun reuma. Lees de blog van Casper en Luna.


Patiëntenforums

Onder het kopje forums vind u links naar websites waar patiënten informatie met elkaar uitwisselen over reuma en alles wat daarbij komt kijken.


Patiëntenverenigingen

Verder hebben we een overzicht gemaakt van alle patiëntenverenigingen die er zijn in onze regio. We geven u informatie over wat zo’n vereniging precies inhoud, en wat ze voor u kunnen betekenen.